Live Chat

Nieuw colostrum bulk en geitencolostrum

Nieuw colostrum supplementen van Vitomune

De colostrum poeder is nu ook verkrijgbaar in 600 grams-verpakking en wij hebben nu ook geitencolostrum

Lactoferrine en apolactoferrine

lactoferrine apolactoferrine

Wat is lactoferrine

Lactoferrine is een glycoproteïne dat zich bindt aan ijzer. Een glycoproteïne is een eiwit met daaraan gekoppeld een of meer suikereenheden, oligosachariden. In het lichaam wordt het gemaakt uit witte bloedcellen en in het slijmvliesepitheel (zoals speeksel). "Ferrine" in de naam lactoferrine is afkomstige van de eigenschap van deze glycoproteïne om ijzer te binden. Lactoferrine tref je aan in moedermelk (colostrum) dat tot 10-15% lactoferrine bevat. Ook..

Najaarstraining Reinigen Voeden Suppleren

In 1 compacte training van 2 uur een duidelijk inzicht in het 4-C-concept (check-cleanse-charge-control)De werking en toepassing van cleansen met RenewLife, voeden met Juvo en vervolgens suppleren met RenewLife. Zorg voor spijsvertering.De training is gratis en wordt op afspraak gegeven in Apeldoorn.uitsluitend voor professionals (helaas dat is de wetgeving in Nederland).

3 Artikel(en)

per pagina
Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x