Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Gezondmooislank

Wie is Gezondmooislank?

Het merk Vitomune is 20 jaar geleden opgericht. Een groep ondernemers startte toen om het mooiste colostrum product van Nederland te ontwikkelen en te produceren.

Ultieme kwaliteit

De beste colostrum is zo vers mogelijk en van gezonde koeien. Dit vereist teamwork met alle boeren die voor ons de colostrum verzamelen en bewaren. De koeien worden goed verzorgd en mocht er 1 ziek zijn en medicatie of antibiotica nodig hebben, dan wordt die koe apart gehouden en wordt er geen colostrum van deze koe gebruikt! De koeien eten zoveel mogelijk gras (dat is goed, gezond, duurzaam en goedkoop). In de winter wordt er hooi gevoerd en soms bijgevoerd met krachtvoer. In Nederland wordt geen hormonen gebruikt.

Belangrijk is dat de biest schoon is, dat er geen bloedresiduen in voorkomen. Ook hier is het weer teamwork, kwaliteit zit in de hoofden en het gedrag van mensen!

Nederlandse zuivel is veilig en van topkwaliteit. Onafhankelijk onderzoek laat zien dat de Vitomue colostrum vrij is van;

  • ongewenste stoffen
  • medicijnen en antibiotica
  • niet verdund met melkpoeder

 

Sinds 2015 wordt de productontwikkeling, marketing en distributie verzorgd door GezondMooiSlank.nl. Alles over de mensen van Gezondmooislank.

 

Het oude Vitomune Colostrum logo.

colostrum logocolostrum logo

Sinds 2023 het nieuwe Vitomune colostrum logo.

nieuwe colostrum logonieuwe colostrum logo
logo gezondmooislanklogo gezondmooislank