Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Wie is Vitomune?

Wie is vitomune

Het verhaal achter Vitomune

In Brabant zijn vader en zoon ongeveer 15 jaar geleden gestart met het verzamelen van overtollige colostrum (van koeien en geiten) bij Nederlandse boeren. De hoogwaardige colostrum, veel mensen kennen dit als biest, wordt vervolgens in een farmaceutische fabriek ontvet en gevriesdroogd tot een poeder en gecapsuleerd voor humaan gebruik. Er wordt alleen de rijkste colostrum gebruikt van de eerste melking. Hier lees je meer over "wat is colostrum".

Boeren gebruiken al eeuwenlang de verse biest. Sommingen gruwelen ervan en anderen zijn weer fan, de verse biest-pannekoeken.  Bijzonder is dat veehouders deze regelmatige biest-consumptie merken in hun weerstand. Niet alleen het buiten werken in de zon die vitamine D geeft, er zijn echt argumenten die aantonen dat het de weerstad ondersteunt. Helaas zijn er weer andere factoren die een gezondheidsrisico vormen voor boeren zoals het gebruik van pesticiden.

Vitomune kent haar leveranciers, weet hoe zij werken en ziet dat er een zuiver product wordt geleverd. Dus geen colostrum van een koe die aan de antibiotica zit. En ook geen tekorten bij de kalfjes. Eigenlijk is het heel logisch, als een boer zijn of haar kalveren niet goed zou voeden in die eerste levensdagen, neemt het risico op vroegtijdig overlijden van het kalf toe. Dat wil je niet en dat is economisch niet handig.

produktie van vitomune colostrum concentraatproduktie van vitomune colostrum concentraat

Colostrum is al eeuwenoud. Colostrum van koeien is bijna 100% identiek aan menselijk colostrum. Colostrum als dagelijks te gebruiken voedingssupplement is in Nederland verkrijgbaar onder de naam Vitomune. Het merk levert een hoogwaardige Nederlandse colostrum verrijkt met lactoferrine. Vitomune colostrum is de colostrum-specialist: capsules, poeder, vloeibaar en zelfs colostrum van geiten.

Made in holland

Made in Holland, de Nederlandse zuivel-productie is wereldberoemd. De veiligheid en kwaliteit zijn wereldwijd de benchmark. Niet voor niet dat dus colostrum uit Nederland steeds vaker wordt geëxporteerd. Wij zijn trots op die Nederlandse kwaliteit en dat zie je terug op de etiketten van onze producten.

Colostrum kan goed gebruikt worden als aanvulling op een gezond gevarieerd dieet. De vitomune colostrum capsules en colostrum poeder worden in Nederland en Belgie gedistribueerd door GezondMooiSlank. Hier kunt u bestellen.

Blogs over colostrum

op de gezondheidsblog van gezondmooislank vind je verschillende informatieve blogs over onze producten.