Live Chat

Wie is Vitomune

Het verhaal achter Vitomune

In Brabant zijn vader en zoon enkele jaren geleden gestart met het verzamelen van overtollige colostrum (van koeien en geiten) bij Nederlandse boeren. De hoogwaardige colostrum, veel mensen kennen dit als biest, wordt vervolgens in een farmaceutische fabriek ontvet en gevriesdroogd tot een poeder en gecapsuleerd voor humaan gebruik. Er wordt alleen de rijkste colostrum gebruikt van de eerste melking. Hier lees je meer over "wat is colostrum".


colostrum produktie

Colostrum is al eeuwenoud. Colostrum van koeien is bijna 100% identiek aan menselijk colostrum. Colostrum als dagelijks te gebruiken voedingssupplement is in Nederland verkrijgbaar onder de naam Vitomune. Het merk levert een hoogwaardige Nederlandse colostrum verrijkt met lactoferrine. Vitomune colostrum is de colostrum-specialist: capsules, poeder, vloeibaar en zelfs colostrum van geiten.

Made in Holland, de Nederlandse zuivel-productie is wereldberoemd. De veiligheid en kwaliteit zijn wereldwijd de benchmark. Niet voor niet dat dus colostrum uit Nederland steeds vaker wordt geëxporteerd.

Colostrum kan goed gebruikt worden als aanvulling op een gezond gevarieerd dieet. De vitomune colostrum capsules en colostrum poeder worden in Nederland en Belgie gedistribueerd door GezondMooiSlank. Hier kunt u bestellen.
colostrum poeder biest poeder

Op deze pagina vind je alle colostrum-soorten.

Hier hebben wij een inventarisatie gemaakt van onderzoek naar colostrum.

Nieuws over colostrum plaatsen wij hier in onze blog.

Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x